По време на ерата на безкрайна корекция

Мойс заменя бараките го скучно притежание Уан Гала – пасивен господство холандец бе заменен от объркване името на Жозе Моуриньо. На разположение на Moyes беше композицията, която спечели шампионата. Холандски философ планира да постави по футбол, който сега се играе от “Манчестър Сити” Гуардиола – и в този процес, натрупан повече от 10 играчи. От Моуриньо изчака организираната игра в защита и контраатаки марка – и имам 0: 3 от “Тотнъм” в напълно обезсърчителни обстоятелства.

По време на ерата на безкрайна корекция за три различни треньори много се говори за проблемите на играта, “Юнайтед”. И това е трудно да се спори с факта, че играта е 20 пъти шампион на Англия, вече шеста година, това е нещо неразбираемо – че е трудно да се опише, защото е невъзможно да се идентифицира всяка структура.

Не може да се твърди, че това е голямата вина на треньорите. Мойс не е бил подготвен за мащаба на клуба, проект Ван Гала заплаши, че ще се проточи в продължение на пет години, а Моуриньо не може да се приспособи към модерния атакуващ футбол, който живее във Висшата лига.

Но в понеделник вечер на “Олд Трафорд” голям проблем “Манчестър Юнайтед” не е качеството на играта и не дори грешките треньора. Екипът прекара голяма първа половина, нападна много и можеше да отбележи две или три гола. Схема за трансфер Herrera с позицията на екстремни центъра обратно на работа, “Тотнъм” дълги сегменти не освобождават от половина на терена.

Този път донесе нещо друго – психология. През 00 в мача между “Юнайтед” и “Тотнъм” са били обичайно проява на сила и класа манталитет на победители. Рой Кийн заяви, че инсталирането на Фъргюсън в един от домакинства срещу “шпорите” се състои от едно изречение: “Момчета, това е” Тотнъм “.

Rate this post