Betsafe regler och villkor

Minimi lisäys pankkikortilla on 200 dollaria, mutta sähköisestä maksujärjestelmästä riittää vain heittää 15. Maksimimäärä on myös erilainen: Visa ja MasterCard täydentävät talletusta enintään tuhannella dollarilla ja Webmoney kahdella Visa Qiwi Walletillä ja Yandexillä . Rahakynnys 600 dollaria, Skrill ja Neteller tarjoavat suurimman vapauden – jopa 20 tuhatta.

Kaikki samat järjestelmät ovat käytettävissä rahan nostoon, mutta käyttäjien on valmistauduttava, koska varoja ei siirretä kortille välittömästi. Jotkut e-lompakot täytetään päivän aikana (puhumme vain työpäivistä), toiset tarvitsevat 1-3 päivää. Visa ja MasterCard – kaikkein rauhallisimmat, he voivat käyttää rahaa jopa kymmenen työpäivää. Peruuttamista koskevat rajoitukset ovat samat kuin täydentämisessä.

Bonusjärjestelmä

Toimiston uskollisuusohjelma ansaitsee hyvän arvion. Betsafe-vedonlyönnin tarjoamat bonukset voidaan jakaa pysyviin ja muuttuviin. Tervetuliaisbonus pysyy vakaana – se kaksinkertaistaa ensimmäisen talletuksen täydennyksen (jopa 600 dollaria), mutta sitä ei vastaanoteta Betsafe regler och villkor yhdellä summalla, vaan se on jaettu viiteen osaan. Ennen kuin käyttäjä voittaa, peruutus ei ole käytettävissä. Matkan varrella pelaajille tarjotaan mahdollisuus ansaita pisteitä, jotka voidaan vaihtaa kaupassa bonuksille, rahoille, kuulokkeille, näppäimistöille, tietokonehiirille, matoille ja muille tavaroille.

Muuttujista – lahjakortit, jotka voidaan saada osallistumaan kilpailuihin, ja myynninedistämiskoodit. Niitä pelataan usein ennen suurten verkkokilpailujen alkua.

Tekninen tuki

Tukipalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Voit ottaa yhteyttä häneen käyttämällä sivustolla olevaa chat-keskustelua (painike sijaitsee oikeanpuoleisen chatin oikealla puolella) tai sähköpostitse.

Rekisteröinti

Sivustolla on kaksi rekisteröintilomaketta: vain yksi lempinimi, käyttäjätunnus ja salasana sisältyvät nopeasti, sinun on lisättävä täydellinen nimi ja sukunimi, syntymäaika, asuinmaa ja sähköpostiosoite. Tällöin käyttäjät odottavat tarkistusta, jota ilman ei ole mahdollista nostaa rahaa tililtä, ​​ja on tarpeen vahvistaa sekä henkilö että osoite. Tätä varten sinun on lähetettävä selkeä näytön passi, pankkilaskut tai apulaskut.

Betsafe regler och villkor 5.00/5 (100.00%) 1 vote