Всичко започна в понеделник след края на мача

Всичко започна в понеделник след края на мача, “Енисей” – “Криле на руснаците” (1: 0), която се обслужва от екип от Нижни Новгород рефер Майкъл Vilkova.

Накратко – за основните грешки на съдията в тази област: в 14-та минута беше поставено наказание в портата на домакините за мача от ръката на Яченко; Кихин от “Йенисей” наруши червена карта, но завърши без дори жълто; В 34-та минута на мача съдията отстранява от Lanin “крила” за това, че Олег тактически фаулове избяга атака Обрадович и получил от него зелена светлина в лицето, докато Марко остана без карта.

Ланин говори за две карти: “Имам първия, защото казах на съдията, че не съм докосвал противника, когато се бием за топката. Емоции. Реферът ме гледа: “Не си докосвал – тук е жълтата.” Тогава Вилков ме отстрани и ме изпрати от разчистването и се заклех.

В Русия те искат да забранят критиките на съдиите. Тази идиотска снимка: Enisey FC, RPL

Fork в Тюмен работил въшлив с ясна пристрастия на една страна, така че главата на Министерството на съдийството и проверка на RFU Александър Егоров го зашлеви отрицателна оценка. Казват Vilkova би могло да постави върху следващия си мач, “Зенит” и “Спартак” в Санкт Петербург, но сега централната среща на 6-ти кръг служи бригада Moskalyova.

Coach “Енисей” Alenichev поглъщане на първите три точки в RPL и не коментирам съдийството, както и за честта на “Wings” дойде Тихонов: “Съдийската – позор. Не разбирам защо приятелите са назначени другари: единият седи на пейка от Нижни Новгород, а другият съди. ” Андрей се позовава на бившия арбитър Игор Егоров, който работи като ръководител на екипа на Йенисей.

На този Тихонов не спря: Обрадович се гмурка в наказанието – жълто не дава. Кихин лети с два крака – дори и жълт, въпреки че трябва да даде червена карта. Но нашият играч държеше малко противник – даде жълто. И кой не държи? Олег Кононов заяви, че няма да мълчи. Така че, ако ние не мълчим, може би няма да има такива глупости, както днес? “

Rate this post