Ерик Блек обещава да бъде възстановен след потвърждаване на отпадането

Изпадането на Астън Вила бе потвърдено в Манчестър Юнайтед при обстоятелства, характерни за техния шамболийски сезон. Ерик Блек обеща, че възстановяването трябва да започне веднага, преди да разкрие, че мениджърът на службата не знае дали той ще бъде наблизо, за да го наблюдава.Разбира се, искането му за играчите на Вила да признаят феновете си в края на поражението от 1-0, доведе само до няколко от тях да се притесняват да го направят. Може би играчите не бяха сигурни какво ще получат от поддръжници, които няколко минути по-рано бяха пеели, че не са годни да носят ризата, въпреки че Черно се опитва да построи мостове, като подчерта, че последователите на клуба заслужават по-добро след деветото последователно поражение на Вила. смирено от нашата подкрепа “, каза той. “Ние не сме имали най-добрият сезон и рейзването не се е случило за една нощ, но имахме 32 000 в последната ни игра, въпреки че те са видели победа у дома около 18 пъти през последните четири години.” Опитвах се да го направя в краткото време, когато бях в клуба, е да предприемат малки крачки напред, за да предложат на поддръжниците известно насърчение, защото те бяха великолепни.

“Разбирам, че има несъответствие между отбора и феновете в момента и за това трябва да работим, защото поддръжниците не искат да атакуват отбора си, искат да го подкрепят. “Черно претърпява изпадане в Бирмингам и знае следващите няколко месеца няма да бъдат лесни за един отбор, който току-що е видял 28 сезона от футбола в топ-полет. “Това е масивна трансформация, която трябва да направите”, каза той.

“Ще трябва да преместите някои играчи и да откриете, че не сте в състояние и ще загубите някои от играчите, които искате да запазите както и.Преустройството трябва да започне точно сега. Трябва да се изцеждаме и да започнем да предприемаме стъпки, които са официални. Ние всички знаем какво може да се случи, но реализация все още ви удря трудно и в момента имаме тъжна, тъжна съблекалня. “Вила била победена от една гол, впечатляващият Маркъс Рашфорд за сезона до седем, въпреки че Луис ван Гаал, както и повечето от поддръжниците на дома, беше подложен на още един блестящ сингъл на Юнайтед. “Бях изненадан, че не можехме да се измъкнем, но отново играхме твърде бавно темпо”, каза мениджърът на Юнайтед. “Разбирам, че трябва да осигурим повече забавления за феновете, но най-важното днес беше да спечелим.Все още се надяваме да се измъкнем от отбора около нас. “Най-малко Ван Гаал беше доволен от целта, която той определи като чудесен и го заслужи на Уейн Рууни. Капитанът му се връща след два месеца с нараняване на коляното и при условие, че предупреждението преминава от средата на пътя, който създава шанса. След като Рууни бе оттеглено след един час, Ван Гаал разкри, че се е ядосал за решението, макар да е бил против да преувеличи нещата. Уейн искаше да играе цели 90 минути, но Висшата лига е по-трудна отколкото когато имате само няколко тренировъчни сесии зад вас “, каза Ван Гаал. “Уейн играе много добре през първото полувреме, но виждате, че губи топки, докато той се уморява във втората.”

Rate this post