Миналата година титлата, тази година Пилзен и Дюкла ще играят на четвъртфиналите

“Жалко е, че полуфиналните постижения само един от финалистите от миналата година”, каза треньорът на уеб Хандбал Екстралига Дукла Ян Йозеф

Фактът, че за себе си отида, двата отбора решиха да се направи 28.: 28 в последния кръг на базата между Кардина и защитата на титлата. Дукла спадна до пето място, точно зад четвъртия Пилзен.

“Радвам се, ние се промъкна в топ четири и на четвъртфиналите започват у дома. От дълго време изглеждаше, че ще останем пети “, каза треньорът Талант Робстав-М. А. Т. Пилзен Михал Tonar повече години.

Последният лятото пое отбора след Мартин Šetlík сезон и трябваше да се справи с множество наранявания риза Пилзен кадър.Дълго не може да разчита на капитан Vinkelhöferem след новата година от събранието падна само три ключови съединител веднъж – братя Tonarová и представител Стехлик.

Сигурно е, че Якуб Тонар, който очаква операция на коляното, не играе в плейофите. Трябва да са налице останалите маридони. “Над Великден, момчета са излезли от цикъла, ние тренирахме от вторник. Тази седмица, повече фокус върху фитнес, тогава ние започваме да се подготвят специално за Дукла “, каза той Tonar.

серия Екипът му, който започва в кметството славяни в събота, 14 април, на същото място със съперници се конкурират добре ден по-късно. “Ние ще се подготвят най-добрия Пилзен”, той изпратил Дукла треньор Йозеф, кой знае, ако на четвъртфиналите ще се дължи на пострадалото коляното достъпно проводници Sviták игри. “Той е различен играч.Трудно е да се замени, дори и ако ние успяхме в някои мачове. ”

Talent в двата взаимни двубои в основата на Дукла вкара тридесет цели. В дома, през ноември означаваше точка за равенство в предпоследния кръг на основната част, той успява в Прага Пилзен (31:25). Именно този резултат я доведе до елитните четири. “И дори тогава знаех, че се излиза отново на четвъртфиналите на Дукла”, отговори Tonar.

Това беше правилната визия.

Сега Пилзен може да предприемат реципрочни мерки за намаляване на финалите. И това ще бъде разтърсващ дуел! И двата клуба имат много истории. Миналата година Дюла отиде от Пилзен до Блеча, срещу Chmelík в обратната посока. В Дукла и някога е служил Pilsner вратарския Štochl младежки Praguers променят преминали Сафар Януари подкрепления талант.Мотивацията от двете страни на извънредната ситуация няма да бъде…

Rate this post