Simple Verse се превъплъщава в борбата с духа, за да поеме Парк Хил в Донкастър

За пръв път през 12-те месеца това беше зрението на станция Донкастър, което доведе до наводнение за Ралф Бекет. “Дойдох във влака тази сутрин и си помислих за последния път, когато бях там”, каза Бекет в четвъртък след като Simple Verse се бори с успехите си в Група 2 Park Hill Stakes. – Това пътуване до влака след Легър миналата година беше почти толкова ниско, колкото някога съм имал. Аз бях в лош начин. “Джоузеф O’Brien е победител, но без дъх на Phosphorescence Прочети повече Най-лошият ден на Beckett обучение кариера изиграва на живо на Channel 4 миналия септември, когато няколко стотици хиляди зрители гледа радост, тъй като Simple Verse отбеляза тесен успех в St Leger се обърна към крайно отчаяние, тъй като стюардите я понижиха от първо до второ след мача с Бонди Бийч в у дома.След няколко дни тя бе възстановена като победител след обжалване, но паметта все още е сурова, не на последно място защото това бе второто ранно състезание, което Бекет бе загубил в стаята на стажантите в рамките на три седмици. “Беше нещастно, нещастно време”, каза Бекет, “най-вече защото призовахме в Америка в същото време [след понижаването на Secret Gesture в Beverley D Stakes] и двете обжалвания се изпълняваха едновременно.

“Спомням си, че бях в Бил О’Горман при продажбите, които той тренира от 40 години и ми каза, че през цялото това време той е загубил две състезания по разследване на командирите.Бях загубил двама на месец. “Имаше някои явни прилики между St Leger на Simple Verse и нейната победа тук в четвъртък, не на последно място, че второ място в двата състезания беше обучен от Aidan O ‘ Бриен и също така и в двата състезания беше твърдата решителност на Simple Verse, че я е преодоляла.

Оишън Мърфи, жокеят на победителя, имаше особена причина да бъде благодарен за отношението си, , тъй като той беше хванат в джоба на половината надолу по права линия и все още имаше четири дължини, за да се справи с Pretty Perfect само с една стъпка наляво, за да тича.Тъй като Simple Verse се сгъваше по-скоро в най-скорошния си старт в Ascot, имаше и въпросът какво би намерила, но тя отговори с едно смело и продължително предизвикателство към пост, който я заведе на врата си.

“Не изглеждаше добре на половин фурона полюс – каза Бекет, – но това е нейното оптимално пътуване и може би дори две мили, бих се изкушил да тръгна по този път следващия път и нещо като “Купата за дълги разстояния” [в деня на Шампионската асоциация в Ascot през октомври] изглежда като очевидното състезание за нея. “Страхотно е да я върна обратно, защото не е било лесно и съм развълнувана защото другите две добри филизи, които имах, “Талант” и “Погледни тук”, никой от тях не спечели в четири. “Простите победи завършиха двойно за Бекет и Мърфи в двете събития на Групата две, успех в Група 2 Май Хил Stakes.

Rich Legacy завърши само четвърто зад Kilmah, любимата за състезанието в четвъртък, в група 3 в добро дърво през август, но показа ползата от първия си старт в компанията “Патерн”, за да обръща изчерпателно формуляра и да победи “Грейсиън Светлина” с три четвърти от дължината. Тя се раздвижи много лениво, но наистина я остави в леглото добре – каза Бекет. “Мислех, че бяхме победени, когато тя мина покрай мен на половин километър, но наистина се изправи и го направи добре в края”. Първата група на групата Марсел Бусак в Чантили на 2 октомври е една вариант за Rich Legacy, докато Чарли Апълби, треньорът на второ място, бе насърчен от представянето си, тъй като смята, че има по-добри млади филийки у дома. “Тя не е на върха на нашата класация, затова съм доволна, че е била конкурентна на това ниво”, каза Appleby.

Mubtasim взе най-богатата награда на картата, £ 300,000 2-YO Залози за завършилите на миналата година St Leger годишна продажба, но само след един лош инцидент в сергиите, които са ограбили състезанието на любимата си, духовна дама.

Филето беше непокорен и недеец Силвестър де Соса, шампионът жокей, преди да бъде изтеглен.De Sousa, който е заключен в стегната битка за шампионата на Flat Jockeys ‘с Джим Кроули, първоначално изглеждаше, че е претърпял травма в инцидента, но по-късно съобщава, че е невредим и пътува до пистата в Chelmsford City за пет резервирани състезания вечерна карта.

Rate this post