Novi Zeland dolje australske Southern Stars u napetom prvom ženskom ODI

Novi Zeland je pogodio prvu krv u jednodnevnom serijalu kriket u trans-Tasman Rose Bowl žene, premlaćivši Australiju devet Bet365 puta u napetom završetku u Mt Maunganui. Posjetitelji, koji su jurili za pobjedu 203, krenuli su za 193 i dvije kugle idu u subotu. Njihova izmjena bila je zrcalo napora White Ferns nakon što su domaća strana Bet365 bonus za dobrodošlicu poslana u šišmiš. Bilo je čvrsto pokretanje udaraca nakon čega je uslijedio povratak iz kuglica. Australski otvarači Beth Mooney, u svom debitantskom ODI-u, i Nicole Bolton postavili su platformu sa stajalištem od 69.Brendon McCullum remenje najbrže ikada Prošli stoljeće protiv Australije Pročitajte više

Proboj je došao iz još jednog debutanta u pletericu Thamsyn Newton , Koji je Bolton uhvaćen u točki za 27 godina. Od tamo, bijele Ferns redovno Bet365 uzima wickets kako bi stavio pritisak na.Eloney Perry održavao je australske nade kao da su wicketi pao oko nje, a s dva preostala sredstva da ide jednadžba, bilo je potrebno 14 puta s dva Wickets u ruci. No, kormilari za tempo, Lee Tahuhu, odbacili su Perry za 51, a južne zvijezde ostale su 12 puta od posljednjeg. Ranije, Bijele Ferns, koje su 1999. godine osvojile Rose Bowl, postale su 202-9, a Amy Satterthwaite je postigao vrhunac s 72. Nakon što je Tahuhu završio s najboljim novozelandskim figuricama 3-34. Gubitak ranog Bet365 wicketa, Satterthwaite i opener Suzie Bates zauzeo je rezultat na 82-1, kada je njihov 72-run stajao je slomljena na nesretan način.

Skipper Bates otišao za 43, ponestane na ne- Udarac napadača nakon što je lopta odstupila od prstiju Krsnina šipka.Bijele Ferns nisu uspjele gurati, a izgubile su Bet365 posljednjih sedam wicketa za 83 staze. De-spinners Grace Harris i Jess Jonassen napravili su većinu oštećenja, oboje završavaju sa 3-32.

Igra dvije serije s tri utakmice je na istom mjestu u ponedjeljak.

read more: http://kladenje-hr.com/bet365-uplate-i-isplate

Rate this post