Kroatien – Portugal 0: 1 Quaresma träffad i förlängningsprocessen

Slutsats drömmar för Portugal! Cristiano Ronaldo et al. EURO vidare till kvartsfinal i Frankrike, gynnade Kroatien besegrade 1: 0 mål i den andra övertid. Vid 117 minuter kom han vid portarna till Ronald alternerande sköt Ricardo Quaresma och blev en portugisisk hjälte.

Hem

< b> Gäster: 117:e Quaresma

Rapporter

Hem Subasic – Smal (C) Corluka (Kramarić 120.) D. Vida, Strinić – Modric, Badelj – Brozović , Rakitic (110 Pjaca) Perisic -. Mandzukic (88. N. Kalinić)

bar Patrício – Soares, Pepe, font, Guerreiro – A. Silva (108 . D. Pereira), Carvalho – Mario (87 Quaresma), A.


Gomes (50.Sanches) -. Nani, Ronaldo (C)

Reserv

Hem Kalinic, Vargic, Jedvaj, Schildenfeld, Vrsaljko, Coric, Kovačić, Rog, Pjaca, kotlett, Kalinic, Kramarić

Gäster: Eduardo Lopes, Alves, Carvalho, Eliseu, Moutinho, Pereira Sanches, Silva, vieirinha, Eder, Quaresma

Portuguese avancerade till kvartsfinal i Europa för sjätte gången i rad för att skapa posten. Omvänt kroaterna förlorade tio matcher och har inte bekräftat ställning “svart häst” av mästerskapet.

Den kroatiska enheten tillbaka fem medlemmar av den starta lineupen, som leds av de största stöden, uzdraveným mittfältaren Modric och anfallare Mandzukic.Även utan dem, Balkan laget i föregående match besegrade regerande mästare Spanien och vann “tjeckiska” grupp D. Den portugisiska tränaren Santos igen efter oavgjort 3: 3. Ungern reshuffled försvar, som förblir en pelare Pepe

Den förväntade visp erbjudna mot förmodan taktiska kamp med ett absolut minimum av chanser och första sedan 1980, inte riktade i en match i EM eller världen på 90 minuter gjorde inte ett skott. Även om mer Kroaterna hålla bollen, men det första alternativet bör motståndare efter 25 minuter. Domare förbisett en stram offside Pepe efter en frispark från strax ovanför huvudet.

tråkig fotboll fortsatte under andra halvåret. 62 minuter att sparka hoppade kroatiska propp Vida, huvudet i en bra position men missade.Å andra sidan, mycket få se den portugisiska anfallaren Ronaldo, som vid EM scoring åtta mål och ett mål bort från en lösning av den historiskt skyttekung i Euro frans Platini.

Vad hittar vi bland Sportingbets erbjudanden?

Portuguese efter tre remízách grupp dras in i slips efter 90 minuter och hans fjärde match på euron och på ett antal har kommit på övertid. I den andra delen av sin andra chans i det första spelet stopp Vida, men den portugisiska målvakt efter ett misstag hörn straffas.

Slutsats förlängningen erbjuds en spännande skådespel. Chorvat Perisic i 116 minuter, tog i stolpen och motattack för att genomdriva den portugisiska.Ronaldo även efter fotograferingen Naniho passera rensar Subasic, men glädje kommer Quaresma hade huvudet skickade bollen i den övergivna målet och en andra kula mellan bommarna i en match beslutat. Att tvinga en straffläggning inställning fortfarande kan Vida, men varken hans tredje chans inte vända.

Kroatien – Portugal 0: 1 Quaresma träffad i förlängningsprocessen 5.00/5 (100.00%) 1 vote