Sportingbet bonus

Звездната усмивка на филмовата звезда, която Кристиано Роналдо бе изморила, се превърна в гримаса след 80 минути, когато капитанът на Португалия удари дузпа, който току-що бе спечелил срещу дясната ръка на Австрия и на безопасността. Португалия 0-0 Австрия: 2016 евро Това се случи Прочетете повече

По-късно завършихме с офсет, но това не беше неговата нощ, а това второ последователно равенство остави Португалия само с две точки и трябваше да победи Унгария в последния им мач в сряда. Фернандо Сантос отхвърли всички Sportingbet въпроси за Роналдо, цитирайки старата линия само за говорещия екип, а не за отделни личности. Но треньорът каза: “Играчите не могат да се притесняват. Разбира се, сега преминаваме през трудно време, но не можем да се измъкнем от мизерията. Имаме финал на 22 юни. Това е първото ни от тези еврото.Ние ще подчертаем позитивния, не можем да се съсредоточим върху това, което ни липсва, това е футбол, следващият мач е финал за нас. “Роналдо спечели рекордната 128- Мисията на Роналдо беше проста: оглави Португалия до първата победа в тази втора група F, за да им предаде контрола върху техния маршрут в последните 16. Унгарският равен еквалайзер срещу Исландия ги направи лидери на отбора с четири точки, побеждавайки мъжете на Марсел Колер преди да са изправени пред тях. Сантос направи две промени от равенството с 1: 1 с Исландия, народът Роналдо очевидно описа като “малък манталитет” за възприемания отрицателен подход. Навън се появиха Данило и Джоао Марио, а пристигна Уилям Карвальо и, най-интересно, Рикардо Куаресма.Попитан в натрупването, ако Роналдо, Нани и 32-годишният могат да играят заедно, Сантос каза, че е възможно, и до края на първото полувреме решението бе оправдано. За Австрия Александър Драгович бе изключен след като той бе изпратен в Sportingbet загуба за Унгария. В него пристигна Себастиан Пьотл в мястото на защитника, нападателят Марк Янко беше отпаднал за Марсел Сабатцер, а травмата на глезена на Златко Джунузович бе средно поле за Стефан Илскекер. Уилям Карвальо беше ранно влияние за отбора си. Един пропуск, който той пръскаше на ляво-дясната диагонал, постави началото на ход, завършващ с Нани, с чиста глава. Quaresma също беше в мача, още по-рано, отколкото би искал Сантос. Краката бяха измамени, когато отказваха да намерят Роналдо, когато се спусна надясно.Нани отново беше човекът, който трябваше да ги накаже, но бившият футболист на Манчестър Юнайтед разби хедс-ъп срещу правилния пост. Унгария и Исландия привлече само собствената си гол на Биркир Саеварс. Още повече, Роналдо видя топката да се отразява, докато се люлееше в района на Австрия. Ъгълът го накара да хоп след волето, но в усилието нямаше сили и Алмер се събра. Въпреки господството си, Португалия имаше късмет, че няма да се впусне в паузата. Дейвид Алаба разби свободен удар покрай Rui Patrício в дясно и само намесата на Vieirinha пречеше на гол. Австрия започна второто полувреме в същия дух.Втората е в рамките на 30 ярда, но, както и предишната, която дойде от по-дълъг обхват, топката плаваше във влажния Sportingbet парижки въздух и не се притесняваше от Алмер.

Колер имаше само точка, но шанс ако могат да победят Исландия. “Имаме финал в сряда”, каза той. И така, както предлагаше Сантос, направете Роналдо и екипа му.

Rate this post