Настоящият главен арбитър е уникален

Настоящият главен арбитър е уникален. Обратно през март миналата година, Александър Егоров се завтече с свирка на един скучен мач ЦСКА – “Зенит” (0: 0), която извършва подвиг чрез премахване Wernbloom. В края на мача недоволните Гончаренко казаха: “Не можем да критикуваме съдиите. И тогава всяко докосване свири. Същото важи и за отстраняването на Понтон. Твърденията са, че зрителите дойдоха да гледат футбол. Но съдията не го пусна да играе.

Егоров не отговори на Виктор: “Работата ми се оценява от моя ръководител. Може би Гончаренко беше разсеян от мен, но по-добре да си свърши работата, да обучава играчи. И след това ги обучи до такава степен, че отборът за цялата игра не направи нито един удар на целта. ” О, удари мишената на дясно.

Вярно е – в този мач “армейците” никога не са поразили Лодигън на гол. Но какво да кажем за Егоров преди атаката на ЦСКА, когато той е съдия?

В Русия те искат да забранят критиките на съдиите. Тази идиотска снимка: Enisey FC, RPL

Човек обича да говори дори за това, което не влияе пряко върху решенията. Той излага с бели зъби усмивка, тъжен за затварянето на “Whistle”, една програма, която често мига, и с радост ни поставя фрази за трупи в техните очи, бащи и синове, и поразява целта. Егоров обичам да съм в центъра на вниманието, отговаряйки на разговори на журналисти и дразнят треньори за работата си, въпреки че “в момента той не позволява.”

Забраната за критика към съдийството ясно се вписва в идеален свят Egorova: Много треньори и играчи ще бъдат тихи, съдията се pozakryvayut устата, и речта им се зачита и горд лидер след всеки кръг се запушват в новините.

Rate this post