Съдии шеф Егоров разкритикува работата на отделение Vilkov

Съдии шеф Егоров разкритикува работата на отделение Vilkov, но в същото време влезе в спор с кореспонденция с треньора, “Wings”: “Сега много хора дойдоха, които знаят как да работят съдиите в тяхната работа те са напуснали време. Преди да търся слама в очите си, нека извадят дърва от очите си. Няма да отида в Тихонов, за да определи състава на който играчи да вземе. Той винаги дърпа сина си с него. И не е нужно да говоря за семейни връзки. Аз съм ръководен от професионализъм, не ме е грижа кой е приятен с кого, кой какво прави. ”

20-годишният полузащитник Михаил Тихонов, син на легендата на “Спартак”, се спира на екипа на пейка Самара. По-късно, Александър Егоров, управител се извини за думите на сина си – Тихонов отне, но горещо: “Семейството – е свещен. Подчертавам: Семейството е свещено! И тогава лъчът от окото може да бъде достигнат и натиснат на друго място на човека, който е играл играта.

В Русия те искат да забранят критиките на съдиите. Тази идиотска снимка: Enisey FC, RPL

***

Потокът за горещи оферти течеше важна информация: Егоров призна, че неговия отдел в близко бъдеще ще се осигури пълното и стриктно забрана за критика на реферите. Те казват, за да всеки си: играчите трябва да играят, треньорите – за управление на екипи и да се справят с тактика, и съдиите – да свирка, както и че за тях това не е прахосмукачка непознати.

“Това е все едно аз бях помолен за преценка, и започвам да се твърди, за каквото и тактическа схема играе един отбор, който бяха направени замяна, защо някой не се получи в празна мрежа. Няма да е много интересно и неправилно за мен. И не си позволявам такова нещо “, каза Егоров.

Rate this post