Гуус Хидинк е щастлив да даде шанс на младите Челси да блеснат

Победата на Swansea завърши с 15-ма без загуба, най-дългото в топ сезона този сезон. Hiddink каза: “Това не е лична цел [да останеш непобедим], но в същото време, ако целта е да спечелиш мачове, Челси спечели мачовете, отборът печели”, каза Гили Сюдърсон от Hiddink.Swansea вижда Челси, за да облекчи отпадането. повече

“Можете да видите сега, че сме дали на някои по-млади играчи възможности да играят. Има риск да загубите по-лесно, отколкото когато всички са на борда.Предпочитам да давам шанс на хората да играят по-рядко и след това да рискуват да победят “. Интервюто на Англия под 21-ата Рубен Лофт-Чейк направи второто поредно стартиране, нападателят Бертран Траоре беше вторият, полузащитник и полузащитниците Kasey Palmer и Charlie Colkett бяха на пейката.

Hiddink също пусна титуляря Thibaut Courtois на пейката и подаде на Асмир Бегович първия старт в лигата от ноември.

“Идеята зад това бе, че Бегович си върши работата като професионален специалист в обучението, за да се задържи във форма”, каза Хидинк. “На всяка тренировъчна сесия той е 100% ангажиран и освен това той помага на Courtois по много добър професионален начин и затова го възнаградих като го играе поне веднъж.”

The Swansea полузащитникът Джак Корк очаква бившият му клуб да прекара тежко това лято и да направи трудно за талантливите си младежи да се установят в “Стамфорд Бридж”. Корк помогна на Суонси да отбележи 40 точки и със сигурност друг сезон в горната част , като спечели първата си победа над Челси в събота.

Първото полувреме на Гили Сюгерсон даде победа на клуба на Уелс.Антонио Конте: мениджърът на вулкан, който никога няма да се класира за второ място в Челси | Паоло Бандини Прочети повече

“Те са инвестирали силно в академията през годините и са имали много добри таланти там”, каза Корк, който капитанът на младежките и резервните отбори на Челси, за клуба.

“Те са спечелили много FA младежки купи, така че качеството е там, но има голям натиск върху тях да спечели титли и да спечели трофеи.

“Затова е хубаво да видя няколко от младите момчета да имат възможност да се докажат и аз помислих, че Loftus-Cheek е един от най-добрите им играчи.” Може би не е подходящ момент за клуба но е добре, че те дават шанс на младите играчи и това не е така. “Докато поражението от 1-0 почти погаси окончателната надежда на Челси да се класира за Европа през следващия сезон , това беше още една успешна кампания за младежкия отбор на клуба. Chelsea спечели FA Cup Youth четири пъти в шест сезона и има друга крайна дата срещу Ma но капитанът на ветераните Джон Тери беше последният академичен продукт, който се превърна в първия редовен отбор, а Корк вярва, че Антонио Конте, който поема Челси, след като в Италия миналата година води Италия на 2016 , ще се опита да възкреси шампионите, като инвестират силно в пазара на трансфери. “Виждам ги да харчат големи през лятото, защото имат история на харчене на големи, нали?”, каза Корк ”

” С нов мениджър, подложен на натиска, ще бъде на него, за да спечели мачове – и може да отнеме известно време, за да доведе до някои от младежите. добра академия и тези играчи може и да не го правят в Челси, но те излизат на заем и заради това преживяване отиват в други клубове. “

Rate this post