Джейсън Поншеон на “Кристал Палас” избира моментът си, докато старият пазач спира гниене

Тази кампания трябваше да бъде за Crystal Palace, изкачвайки се до следващото ниво, амбиции, открити от пристигането на Йохан Кабай от Париж Сен Жермен миналото лято. И все пак, в крайна сметка, този отбор трябваше да се наклони най-тежкото от всички на основната група от опитни момчета, за да арестува упадък, който заплашваше тригодишния им престой в най-горния полет. Не от момента, в който Анфийлд на Стивън Джерард сбогом миналата май, преди 28 изяви, ако играчът, израснал зад ъгъла от края на Холдесдейл Роуд, събра гол.Този недостиг е още по-забележителен, като се има предвид колко редовни и критични бяха неговите оценки през последните две години, и очевидно той играеше в съзнанието му, докато не се блъсна в самото възнаграждение на тази игра от ръба на района отвъд гмуркането на Джон Руди “Много важна цел за клуба, много важна цел и за мен, както и за това, което съм вкарал в отбора да направи”, каза Пунчеон. “Бях разочарован от себе си, ако съм честен, защото не съм влязъл в повече. Но трябваше да спрем гниенето, но бихме могли да се бием. Аз все още вярвам в този отбор. ”

Тази присъда е била изпробвана от 14-мата безсерийна последователност, от която йерархията ще се надява да научи дали Евертън може да бъде наблюдаван в сряда и 40- постигнатата маркировка.В някои отношения това е продължително обаждане за събуждане. “Висшата лига е непростима”, казва Алън Пардю. – Трябва да преживеете разделянето и само три-четири години. Виждали сме малко неопитност, ако съм честен, от много наши играчи. За много от тези, които донесехме миналото лято, това беше стъпка нагоре и те се борят да се справят с натиска, който разделянето ви поставя на моменти.

“Но всяка година оставате в него, ставате по-силни. Можете да видите това в капитана [Джедан], Йохан Кабай, Дамо и Дан, Поншеон и Уилф, когато той дойде, които знаят как да се справят с него. Имахме няколко добри разговори като група, но говоренето за това, че играете под натиск, не е същото като това, което правите.Но те показаха, че могат. “Признанието му, че това е било” един от моите най-красиви дни като мениджър “, разкри напрежението, което е стигнало до Селхърст Парк. Норич трябва да покаже същата решимост през седмиците, които остават да запазят собствения си статут. Това разочарование е проверило взрив от форма на три игра, който ги е принудил да се освободи от дъното на трите, и има достатъчно индустрия и доказателство, че те могат да останат над предела. Стивън Неизмит, Роби Брейди и Мат Джарвис бяха колективни неудобства, които разтревожиха домакините си и последният можеше да спечели наказание от лодката на Делани. И все пак истинската загриженост, каквато беше по-голямата част от кампанията, е липсата на шансове, генерирани от играта с ярък подход.Тяхната доставка в последната трета липсва и те трябва да се върнат към безмилостната форма, демонстрирана наскоро срещу Нюкасъл, когато Съндърланд посещава Carrow Road в събота – игра, която центърът на полузащита Тим Клозе може да пропусне с нараняване на коляното. “Надявахме се да бъдем стабилни и да спечелим”, каза Алекс Нийл. Екипът му ще покаже по-голяма амбиция срещу Wearsiders.

Rate this post