Атакуващият етнос на Манчестър Сити под върха на Мануел Пелегрини в Париж

Още странно нещо се е случило в сряда вечерта в Париж и нещо непознато може да се случи следващия вторник вечерта в Манчестър. В стратегията за общо взривяване на Parc des Princes Pellegrini градът пое ръководството срещу PSG и след това изравни равновесието, въпреки че опонентите им, ръководени от Златан Ибрахимович, ги забиха в големи части от състезанието. На 2-2 и само няколко минути останаха, за да се задържи на страхотен резултат Pellegrini все още не е удовлетворен, така че когато Дейвид Силва е бил заменен, пристигнал Wilfried Bony, нападател, който не е ходещ халф или защитник, когато мениджърът избута победителя.

През предходните години подходът Pellegrini не успя успешно в състезанието.Два пъти срещу Барселона в последните 16 години чилийския отказ да се занимава с повече кражби води до елиминиране от типа на пълна атака Pellegrini иска неговата страна да раздава. Последен Lionel Messi и компанията печелят всеки крак, и вратовръзката с общо 3-1. Сезонът преди това беше подобна история, тъй като Градът се снижи с общо 4-1. Тези обрати предложиха, че докато Pellegrini може да бъде чудесно положителен, той също е наивен, когато голям звяр стои в начин на прогресиране в края на бизнеса. И все пак дисплеят в сряда показа, че срещу всеки друг отбор с участието на Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар подходът може да бъде аплодиран. PSG се предполага, че е в скобата под каталунския клуб и Байерн Мюнхен: сериозен претендент да стигне до финала, поне.В Ибрахимович, Ангел Ди Мария и Единсън Кавали, шампионите на Франция през последните четири години, имаха три чисти плъхове, които щяха да напуснат Сити, да излязат и да се измъкнат от състезанието преди да се играе играта. Така че популярната мъдрост изтича.

PSG действително завърза града и се появи като господстваща сила. Ако се появиха шансовете им, те щяха да бъдат всичко друго. Ибрахимович вкара една, но трябваше да има четири, след като видя, че дузпата от първото полувреме, спасена от Джо Харт, пропусна един срещу друг с вратаря и удари с един хедър.

не забеляза и продължи да изпълнява плана на Пелегрини. Откривателят на Кевин Де Бруин дойде от маневра за бързо пожар.Това извади топката от Фернандо до Фернандино и Де Брун, който изстреля изстрел Кевин Трапп. След като Ибрахимович се изравни – след смесване между Харт и Фернандо – и Адриен Рабиот по-късно вкара PSG като че ли са направили очевидно неизбежна и претендирана победа в първия етап. Градът поне имаше далечна цел и може би се е опитал да запази резултата.Още преди началото, Пелегрини подчерта, че се интересува само от победа. “Играта е 180 минути, а не 90 и ние знаем как да играем по този начин”, каза той. “Ние не идваме тук, за да играем за равенство.” Така Сити грабна инициативата и се насочи напред, за да принуди PSG да допусне грешки от Серж Ауриер и Тиаго Силва, а Фернандино грабна еквалайзера.

Предвид отбранителните слабости на Елиаким Мангала и Николас Отаменди в централната отбрана наистина нямаше друг начин. Може да се обсъди дали философията на Pellegrini означава, че задната част на страната е пренебрегната и е причината, поради която градът е пропуснат.Въпреки това, когато клубът изхвърли £ 42m за Mangala и £ 32m за Otamendi, те очакваха двама играчи, които биха могли да помогнат за формирането на страховит заден план в близко бъдеще. Това, което е ясно, е, че градът на Pellegrini е антитеза на страни, изстреляни от онези дъгови играчи, Луи ван Гаал и Хосе Муурньо. Кой Dares Wins ще бъде идеалният град за гледане преди мача; Много неща за нищо не биха поставили настроеното от Ван Гаал и Муурньо. De Bruyne подчертава настроението, наложено в отбора от техния мениджър.

За сблъсъка в сряда вечер той каза: “Очевидно сме направили грешка да направим 1-1, но това се случва и дори когато беше 2-1, опитвахме се да вкараме – и получихме малко късмет и го направихме. Показахме много характер.Екипът направи ОК, особено отбранително. “

Ако последният коментар може да бъде подаден под” затваряне на редиците “, De Bruyne е вярна относно духа, показан срещу PSG. След това Пелегрини говори за “личността” на отбора и това е, което хората на Лоран Блан трябва да се страхуват, когато пристигнат във вторник в Манчестър.

Когато най-важното е европейската нощ на високите залози, да “атакуват, атакуват и атакуват”, дават безценен дивидент. Повторете във вторник вечерта и градът ще бъде в полуфинала и оттам може да започне да мечтае за шоуто на Май в Милано. Направете това и гледката на пътя Pellegrini, преди той да направи път за Pep Guardiola да вземе ще трябва да се промени.

Rate this post