Alex Lees és Unibet a Yorkshire-t tette fel Durham ellen

Alex Lees szűkszavúan kihagyott egy darab kriketttörténetet, de segítette a Yorkshire-t, hogy jelentős lépést tegyen a megyei folklór irányába. Szomerset teljes valószínűtlen győzelmet hagyott el, és elhagyta Warwickshire-t. Olvass tovább

Lees, a formában Yorkshire-nyitás, egy tucat futás rázta meg, hogy az Unibet első olyan tétovázó lett, aki kétszázot ért el első osztályú mérkőzésen Headingley-ben, amikor egy negyedik inning célpontot állított fel Adam Lyth-szal. Lees a 80-as években távozott – amint Warwickshire Ian Westwood tette tavaly -, amikor Ryan Pringle off-spin fél tucat átvágását megelőzte a nyilatkozatot.

A Lyth elérte a 100-at, így lett a nyolcadik játékos hogy elérjék az 1.000-es edzést a szezonban, miközben könnyedén kihúzta a Hat Pringle-t.Egy másik Lyth padlót az extra fedőréteg fölött – Scott Borthwick legénysége ellen – előtte Andrew Gale hívta meg a betolakodóit, Gary Ballance elbocsátása után. Yorkshire a 21 Division One mérkőzésen a Headingley-ban veretlen; Durham-et megkértek a 421-es pontszámért a statisztikák cseréjeként. Ezt követően három esti Unibet karszalag ezt megerősítette a Yorkshire legfontosabb napja a 1960-as évek elődjének emulálására és egy harmadik egymást követő megyei bajnoki zászló megszerzésére. Helyük egyszerűen unibet fogadás bónusz megerősödött minden egyes szakaszon.

A versenyen csak kevéssel előrelendültek, amikor újra folytatták a Durham-ot, további 106 futást követeltek a folytatás elkerülése érdekében – egy meglehetősen elképzelt figura, hogy végre kell hajtani – és hat járatot érintetlenül.A szikrázással és a földet lefestve a Unibet körülményeket nem tekintették alkalmasnak a bowling varrásnak, ezért kénytelenek voltak a tekepálya körül. Lyth lazítója, féltávíró, Jack Burnham átgázolta a közepén. A dolgok csak jobbulni tudtak: és hogyan tettek. A hatodik esőtörés a második új gömb előestéjén megnövelte a felületet, és felszabadította a környéket a szürke felhő zsinórjából. Jack Brooks a Kirkstall Lane vége varázslatának második labdájával ütötte meg, hogy eltávolítsa a makacs Graham Clarkot, amikor Durham elvesztette a fél tucat vívót 38 futásnál 78 golyóban. Brooks befejezte a legapróbb számokat, Ryan Sidebottom a legvadabb elbocsátásokkal: mind a Burnham, mind a Graham Onions szalaggombokkal Unibet szaladgált.

“Nagyszerű volt a csapat teljesítménye.Tudtuk, hogy a második új gömb kulcsfontosságú, és a fiúk miként játszottak vele, kivételes volt. Remélhetőleg újra meg tudjuk csinálni, és erőszakra kényszeríthetjük a nyereményt “- mondta Lyth. A lendület kétségtelenül a házigazdáknál jelent meg, amikor másodpercenként másfél órára mentek, megközelítés. A Lyth egy természetes strokeplayer, míg a 2016-os Lees modell 2015-ös agresszívabb változata. A 23 éves korábban sokkal jobban alkalmazta fizikai alkalmasságát, a labdát erőteljesen megragadva, amikor lehetőség nyílt.Kétszer, amikor Pringle hossza hibát követett – egy rövid, majd egy teljes bungert – lelőtte a lövéseket a keleti állványra. Lyth, Chris Rushworth 10-es esettől 10-re esett, azt mondta: “tudtam Szükségem Unibet volt 100-ra, hogy elérjem ezt az ezer markot, és ezt csináljam két játékkal, hogy jó legyen. De soha nem állítottam célokat. Remélem, hogy minél többet tudok, akár 1000, akár 1500, bármi. ”

Az elkövetkező két hétben még nagyobb jutalom áll rendelkezésre, és a közös erőfeszítés és készség az utolsó előtti nap, a meccsekkel szemben a Somerset és a Middlesex címvédőkkel, biztosítja.

A Brooks előtt néhány zárójel volt: a Mark Stoneman megszakított húga szezonban, valamint az első osztályú karrierjének 350. évében.Amikor az egyik divízió egyik legtermékenyebb játékosja, Keaton Jennings, aki Brooks következő vége felé nyúlt, a szokásos kereket a hosszú lábakra indította. És Steven Patterson, távol a földig, egészen a családi tehetség miatt a tea után, visszatért, hogy közelről hagyja a Durham-ot.

more: http://bukmekerskie.com/unibet-sportfogadas/

Rate this post