Решихме да помислим колко реалистични са тези истории

Юнайтед се срещна лично с Челси в тяхната област и се изправи срещу Манчестър Сити. Не изглежда лесно да си тръгнеш за Евертън, който последователно натискаше всички фаворити на стадиона му.

Формално, “MJ” има резервен път през Шампионската лига, но вероятно се чуди. Първият мач срещу Барселона бе безнадежден. Най-вероятно интригата няма да бъде съживена в Испания. Юнайтед е ясен аутсайдер в състезанието.

Популярните услуги за изчисляване на математическите коефициенти изглежда са се заплели в разпределението на местата във Висшата лига. В момента анализаторите смятат, че фаворитът в тази надпревара е Тотнъм. Mauricio Pochettino ще вкара 76 точки, а след това Chelsea и Arsenal ще завършат с 74 точки, но отборът на Surrey ще премине противника на головата разлика. “MJ” ще изостава с 71 точки.

Такава интересна прогноза, но изглежда, че интригата ще живее до последния кръг, а може би и до финалите на две европейски купи.

Да поговорим реалистично за това кой може да купи “кремаво”.

Летните покупки на Реал Мадрид без фантастика Зинедин Зидан се завърнаха в Реал Мадрид и оттогава вестниците не спряха и отново споделяха нови диви предположения за това как екипът ще се увеличи през лятото. Вече се стига до слухове, че Zizou ще получи 500 милиона евро за трансфери! Време е да се завърже с приказките.

Ето и мнението на L’Equipe за това как композицията на Real ще изглежда като следващия сезон.

Лятното пазаруване на Реал Мадрид без фантастика

Решихме да помислим колко реалистични са тези истории. Интервюирахме различни източници в Испания и представители на клубове и разбрахме кой може да се окаже в Сантяго Бернабеу през следващия сезон.

Eden Hazard

Трудно е да се запомни, когато журналистите не споменават името на Азар всеки път, когато се появи „реалната“ тема. Да, всички знаем, че „кремообразният“ се интересува от него и досега тази сделка изглежда повече от реалистична.

Самият белгиец е явно заинтересован от прехода и не бърза да подпише нов договор с лондончани.

Цифрата от 100 милиона лири изглежда е най-вероятната, но е възможно белгийката да е дори по-евтина, защото има само една година договор.

Rate this post