Яшин, Факса и Фрк пристигат преди световното първенство, Соботка няма да се присъедини

“Днешният мач дойде от Jirka Fischer (генерален мениджър), че Vláďa (Sobotka) не може да присъства по семейни причини”, каза треньорът Josef Jandač след дуел на Euro Hockey Challenge в Амиен срещу Франция. > Яшкин се присъединява към шоуто в понеделник в Пардубице, където ще се проведат Хакейните игри на Карлсън. “Говорих с Дмитрий Яшкин, той все още се занимаваше с някои неща в Америка, но се съгласихме да пристигнем в понеделник,” каза Джандач. Фрк пристига на изток от Бохемия в петък, а Факас ще играе след шведския игри. „Фрк имаше подобни проблеми (като Яшкин). Имаше някакво движение. Тя бе прекратила договора му, трябваше да премести целия апартамент, да се премести в Канада. Датата му на пристигане е 20.Април, така че ще видим дали мога да упражнява никаква мач или не “, каза Jandač изглед турнир в Пардубице.

Jaškin, двадесет и пет родом от Омск, дебютен старт за националния отбор вкара миналия сезон, когато Тя се състезава на Световното първенство. Хранениче Vsetína работа в чужбина, тъй като 2012 г., преди това играл в НХЛ, в това число близо 300 плейофите. През настоящия сезон той се присъединява сините за 76 мача с баланс шест гола и единадесет асистенции.

Една година по-младите факс също беше на световното първенство, той вкара премиера стартира една година преди Световната купа.В НХЛ той остава третия сезон и има най-успешната си кариера в кариерата си: в 79 мача той вкара 17 гола и добави 16 асистенции, а 22-годишният Фрк прекара първия сезон в елитната отвъдморска лига. В 69 мача той отбеляза единадесет гола и добави 14 асистенции. Бившият младши представител на старшия национален отбор все още не е играл.

Треньорът, воден от Янда, в момента има шест играчи от НХЛ. Освен Яшкина, Faxy и Frka вече са потвърдили, че нападателите Филип Читил от Ню Йорк Рейнджърс и Филип Шлапик от Отава също са включени. 18-годишният Филип Задин, който играе първенството в Халифакс, QMJHL. „Искаме да разширим екипа. Той е играч, който има перспектива за чешкия отбор.Той играе добре през двадесетте, той е снайперист, той играе добре в младши. Той има минимален опит с възрастен хокей, но ние искаме да го видим, той също е дом, момче от Пардубице. Беше малко луд, но идва – каза Джандак на адреса на Задин.

Rate this post