Jihlava – Zlín 1: 1, драмата на спасяването, в последната минута Ikaunieks в сравнение

Само Jablonec е спечелил повече точки през пролетта от Jihlava, след най-лошия отбор на лигата. След четири поредни победи, обаче, в последните три мача той е спечелил само точка. Тя добави и дроу за нея в един много важен двубой със Злин.

“Плати парите за точката, защото това може да бъде много важно в цялостното фактуриране”, каза треньорът на Йиглава Мартин Сведик. “Но от моя гледна точка, представянето ни нямаше параметри на спасителна битка, и ако искаме да мислим за това и искаме да го направим, трябва да добавим много.”

Що се отнася до Злин, никой не беше по-лош [Снощи той се отдаде на последния Острава и го остави да диша, благодарение на солидната есен, сензационния триумф за Славия преди две седмици и равенството в петък в Йиглава, масата остава точка пред клуба на Височина. Той има преднина пред периферията с пет точки

“За нас е трудно. Намаляваме три точки, най-накрая имаме един. Човек е съжаляващ, защото можем да имаме три точки и той може да е спокоен, ”каза Властимил Петрзел, треньорът на Злин. порти. Вукадинович отново не изненада директния вратар на Йиглава от вратаря Ракован. На 26.Фулнек успя да освободи „Фулнек“ на шесто място, но той не удари празната цел на хлъзгав терен.

След половин час игра Холцер имаше ясен шанс да се промени, но пасът на Вукадинович не успя да насочи мрежата. Преди почивката не се промени резултатът и домакина Попович, чийто изстрел Зламал излезе на ъгъла.

Най-близката цел беше Vysočina точно от края на второто полувреме, и парадоксално след изстрела на играча на Zlín, защото Matejov удари пръчката на собствения си гол.Оттогава той взима юздите на мача в ръцете на Злин. Холцер, за първи път все още срещу Ракован, но след час игра, Вукадинович играе с Шумечер на границата на вар, центриран върху Холцер, който изпраща охраната през ракетата. Злин можеше да добави още цели, но Йиглава беше внимателен Ракован. Четвърт час преди края Сведик тренира Икаунекезе и втората минута на тежък удар след като Фулнек вкара топката. Латвийският футболист записа деветия сезон в сезона.

“Имахме две замени в 90-та минута. Ужасно жалко, че не го запазихме. Това беше бойна игра, тотално равенство. Не мога да кажа нищо на момчетата, беше бунтовен, отвлечен.Имаше тактически грешки, но дълго време се справяме с тях – каза Петрцела.

Rate this post