Русия – Германия 4: 3. Фаворитът реши окончателно в оловото извънреден труд

Германците едва усвоиха разочарованието. Те биха могли да станат седмата страна в историята, за да спечелят олимпийското злато. Това ще бъде едно невероятно усещане, в края на краищата, екип, с който никой не се брои на действително е много близо.

Играчите в жълти фланелки накрая нямаха друг избор освен да следват еуфория противник. Опонентът, който вече беше на колене. Олимпийският финал предложи невероятна драма. Предпочитаните руснаци в 53:21 отбелязаха гол на 2: 1, но германците се установиха за десет секунди. Нещо повече: те дори попаднаха начело и в крайна сметка те играеха в цифрово предимство. И все пак по-малко от минута преди края допусна гол при 3: 3 и достигна мач с допълнително време

Ключовият играч на мача стана млад руски напред Никита Гусев от Санкт Петербург..Първо, Русия отбеляза водещият гол за 2: 1, когато голям ъгъл удари невероятно малко пространство над рамото на германския вратар. И след това във времето 59:04 хвърлен на диск в мрежата, когато любимият отчаяно се опитва да се справи в нашата собствена отслабване вратаря.

В други случаи, камък треньор Олег Znarok момента радостно свит юмрук, това беше голямо облекчение. </P >

разширението е разрешено да се изключи Раймер и руснаци играе майсторски числено предимство. Разположен в зоната примерно zakombinovali по ширината на терена и в края на удара Kirilla Kaprizova от десния кръг.

германци все още могат да бъдат удовлетворени, което изглежда да оценят разстояние. Те нокаутиран на четвъртфиналите и Швеция в полуфиналите да се консултира с Канада.И на финала бяха много по-известни съперници повече от един мач

Те доказаха, че техният национален DEL лига през последните години, набира качество, което не е толкова добре известен факт. – германците са в допълнение към руснаците само отбор в олимпийските игри, който е написал само избор на играчи от собствената си конкуренция.

треньорът на отбора Sturm е в състояние да се разчита на опитен, но най-вече на младите и талантливи играчи. Един от тях беше нападателят Доминик Кахън, родом от Плане в района на Тачов, който много се интересува от НХЛ. (Big интервю с талантливия германец, прочетете тук)

Руснаците в окончателния екипа hokejovějším, но то печалбата от дълго време е на не се ползват. Те биха давали първата си гол в 19:59 часа. “Фаворит” имаше много трудности, но не успя да се задържи.И той показа голяма вътрешна сила. Деветото олимпийско злато му принадлежи правилно.

Rate this post