Следователно е невъзможно да се отговори на въпроса

Как ще се държи Ancelotti в тази трудна ситуация? Досега можем да кажем, че Карло се бори повече с миналото, отколкото с Ювентус. Така се случи, че Де Лауритис не даде на Анчелоти празна проверка на новите играчи. Освен това дори може да се твърди, че Наполи не успя да осъществи последната кампания за прехвърляне. Закупен само от вратаря Ospina и двама млади и рано за в бъдеще. В тази ситуация не искате Ал, но ще трябва да разчитате на доказани бойци. Бойци сарри. За щастие почти всички заедно решиха да останат, след като научиха, че идва Анчелоти.

Едва сега не е възможно да се играе според схемите за автоматизация на Сарри Анчелоти. Карло подклажда “Наполи” в различен стил. Стил на собственост. Така че в тази ситуация се оказва, че новият не е изграден на базата на старите, а по-скоро на неговите руини. “Наполи” Анчелоти е различен от “Наполи” Surry. И не само по схемата – Carlito действа според класическия 4-4-2, но също така и от подхода към играта. Вместо на спектакъла, Анчелоти се опитва да възстанови екипа за резултата. “Наполи” този сезон, много натиск, но не разчита на контрола на топката. Анчелоти използва ротацията си по-често от своя предшественик. Да, и обичайният 4-4-2 Carlo, ако е възможно, може да се промени на 4-2-3-1, което също е любопитство за Napoli. Досега тези нервни смущения на развълнуван отбор не изглеждат най-добре. Екип “треска”, тя губи точки на равен терен. Въпреки, че тя ги намира и в синьо. Но така или иначе, засега, можем да кажем, че от “Сури” няма почти нищо от “Наполи”. Но преди “Наполи” Анчелоти също е много далеч.

Следователно е невъзможно да се отговори на въпроса колко бързо Карлито може да постави “Наполи” на новите релси. И дали ще успее изобщо. На треньора беше поставена прекалена голяма надежда. И в същото време съществува твърде голям риск тези надежди да не бъдат оправдани. Накратко, или гръдният кош в кръста, или главата в храстите. Няма друга възможност за Анчелоти в Наполи.

Rate this post