На това Световно първенство атакуващите

Най-добрият играч на Световната купа (след “Модрика”): Килиан Мбапе

Целта на портите на Перу Мбапа доведе Франция до финала на 1/8, там разруши Аржентина, а в решителния мач завърши Хърватия. По пътя Килиан счупи / повтори няколко записи и дори в неуспешни мачове измъчва противника си, оставайки ярко място в мощен шампионски отбор.

Но трикът дори не е, че 19-годишният чудовище с топката работи. Номерът е кой е той за Франция. Във всеки мач Mbappa е контекстът и причината за това, което се случва: противникът предпазливо внимаваше на супер скоростта, а партньорите уверено изстреляха топката напред при първата възможност. Канте си взе топките, Джироуд се беше притиснал до тях, а Килиан беше постоянен източник на напрежение и френски деус екс машина, в противоречие със законите за жанра, които вече бяха известни на врага и следователно още по-влиятелни.

Василий Легейдо:

Световно първенство: Subachic – Марио Фернандес, Варан, Утити, Ернандес – Канте, Модрик, Пога – Гризан, Мбапа, Азар.

Най-добрите играчи и отбори от Световното първенство. Версии на авторите FootballHDPhoto: FIFA, Sportbox

Най-добър играч: N’Golo Kant

На това Световно първенство атакуващите не се изказаха много ясно и избирането на нападател за символичен отбор е озадачаваща задача. Но централните защитници и играчите от центъра на полето се оказаха хладни, напротив, имаше такъв излишък, че мнозина трябваше да напуснат списъка.

Повечето от вниманието в последните дни се плащат на Modrich и Mbappa, но за мен N’Golo Kante се превърна в най-добрия играч в турнира. Нека опонентът на Челси държи замъглен финал, но във всички мачове преди това той показа точно това, което го обичаме толкова много. Той превърна центъра на френското поле в непробиваем месомелачка и се превърна в ключова фигура за модела на Deschamps за контраатака.

Най-доброто качество на N’Golo е, че прави живота по-лесен за всички около него (разбира се, разбира се). До Канта, Pogba също е трансформиран, който най-накрая се отърва от желанието да проследи пет съперници пред неговата цел. Основните фигури на шампионата на французите могат да се разглеждат като часовник Matuidi, най-мощният Varan и костенурката Mbappa, но Kant също заслужава да бъде смятан за герой от триумфа на своя отбор и целия турнир.

Rate this post