Келтски се срива в Малмьо и отново губи от Шампионската лига

Историята на успеха на Малмьо продължава бързо. Този малък клуб няма право място сред аристокрацията на футбола, но ще заеме своето място в Шампионската лига за втори път в толкова години. Деила недостатъци и тези на отбор, които не са напреднали в всички в 14-те месеца от неговия мандат, бяха брутално показани тук. Лига Европа, където Селтик сега ще се състезава, изглежда подходящо ниво. Рони Деила признава, че отборът изглежда “уплашен” в поражение в Малмьо. Прочети повече Малмьо са спечелили Unibet Litva правото си на по-големи и по-добри неща. Загубата на Селтик бе, че дори фитнесът и отношението им изглеждаха бедни.Злополуките, нанесени от Малмьо в умиращите моменти на игра, бяха одобрени, а някои – със собствения си пластир.

В последвалата среща на тези страни беше казано толкова много, че е лесно да се запомни че има още един жизненоважен мач за игра. Келтик, за да им се изплати, се засмя от офанзивните коментари на вратаря на Малм Йохан Уайлд. Ейдър Харейде, управителят на шведските шампиони, не беше особено срамежлив с настроението си.

Като се има предвид предишното събитие и прекрасната атмосфера на Стадион Малмьо, не беше изненада, че срещата се отвори – и продължи – със свирепо темпо.

Дилемата е свързана с правото връщане. Микаел Лустиг е пътувал с келтската партия, но никога не е имал реалистичен шанс да играе, защото имаше проблем с кола.Той беше надлежно изключен, а бившият младши от Манчестър Юнайтед Саид Янко – по-известен с атакуващите атрибути, отколкото защитата – даде началото. Деила от лявата страна на отбраната беше направен по избор. Чарли Мългрю, който предложил както високи, така и заплашителни доставки, беше предпочитан от Емилио Изугурай. Малмьо, междувременно, беше подсилен от завръщането на капитана Маркус Розенберг от Unibet live спиране. Мългрю издържа на тръпчив старт. Той трябваше да бъде резервиран за осми минутен фал на Никола Джурджич, преди да бъде лесно избягван от Jo Inge Berget само няколко минути по-късно. Изключителният кръст на Берже избяга от всички.

Нерешителността в защитата на домакинствата скоро задейства келтска възможност.Надеждата от Янко предизвикваше паника на Малмьо, а Лий Грифитс прескочи напред, преди да изпрати полулета, тясно широко отляво на Уилянд. На посетителите, които бяха притиснати до този момент, им беше осигурено много необходимото доверие. Всички, които Грифитс липсваха, бяха решаващата стока за нападател на спокойствие. Същото не можеше да се каже за Розенберг. Продължителните неволи на Мългрьо изиграха част от бързия ход, довел до ъгъла на Малмьо. Владетелят на Йошимар Йотън бе посрещнат от Малмьо №9, а Крейг Гордън не даде шанс. Facebook Twitter Pinterest Рони Дейла: Келтският гол срещу Малмо не е допуснал грешка.

Малмьо определено им заслужаваше предимството. Тяхната емоционалност контрастираше силно с мрачната игра на Селтик от средна към предна и тромава защита.Най-голямата надежда на Дейла беше да се стигне до интервала само с една цел зад гърба и да извърши някаква работа за реанимация.

Той почти се предлагаше по-добре от това. Нир Битън видя цел, която беше отстранена от сръбските мачове четири минути преди интервала. Ако се е случило нарушение, то изглежда е било от играч на Малмьо, а не от Селтик. Гневът на Келтик над това необяснимо решение е почти съкратен в рамките на две минути половина. Вместо това Розенберг изстреля слаб шанс за гол от осем ярда. Няколко герои от Гордън следват, а вратарят създава чудесно двойно спасяване от Джурджич и Розенберг. Следващото явно парче извади Селтик още веднъж. Заместникът на Малмьо Фелипе Карвальо се спусна у дома, през отклонението на Дедрик Боята, от всичките четири ярда.Защитникът, който го защитава, ще бъде по-добре разпознат в любителския футбол. С Крис Коунс, Надир Цефчи и Гари Макей-Стивън представиха в опит да спасят вратовръзката, Селтик предлага елемент от атакува намерение в заключителните етапи. Не трябваше да има епична завръщане; безжизнената природа на изхода на Келтик ще резонира с поддръжниците си, колкото и факта, че се е случило изобщо. Дейла, който е получил такъв свободен ход на вътрешния пазар, е бил убеден, че иска да се оттегли.

from: xzalagane.com

partner: http://bg-zalagane.com

 

Rate this post