Дейвид Мойъс оказва силен намек за потенциалния келтски ход

И двете Дейвид Мойс и Malky Mackay са отказали да изключва да се по време на работа Селтик в бъдеще ако възникне такава възможност.

бивши келтски играчи са безработни и са като времето си над върне в управлението .

позиция Рони Deila на адрес Паркхед остава въпрос на интензивен контрол, след разочароващи европейска кампания и непрекъснат Premiership заглавие влизане Aberdeen.Phil Браун в кадър след Нийл Ленън напуска Болтън “по взаимно съгласие” Прочетете повече < Бившият мениджър на Престън, Евертън, Манчестър Юнайтед и Реал Сосиедад Мойес, казал на PLZ Soccer, заяви: "Всеки знае, че времето ми в Келтик е страхотно. Бях млад играч и играх с велики играчи в Селтик.Селтик е голяма моя любов.

“Кой знае, кой знае, никога няма да кажа никога, но очевидно имам амбиции да спечеля нещата.

да бъда в клуб, който ще ми даде всички шансове да спечеля и да участвам в Шампионската лига и да бъда на най-високо ниво.

“Казвам това с пълно уважение, но не мисля, че Келтският отбор е достатъчно добър, за да достигне нивата, които искат. Това не е мозък, ако ме питате. “Маккей каза пред BBC Radio Scotland’s Sportsound програма, че е отхвърлил възможностите си с шотландски и английски клубове, откакто напусна Уигън през април миналата година.

Маккей каза: “Аз съм бивш келтски играч, аз съм източник, живеех в Baillieston, така че е на 10 минути от клуба.Знам платформата на футболния клуб и познавам историята.

“Разбира се, това е [мечтаната работа], това е страхотен клуб. Но аз съм склонен да говоря за конкретни клубове, особено когато мениджърите са на мястото си, защото това ми се е случило.

“Не е хубаво, когато чувате лешоядите да търсят вашата работа, “Бившият мениджър на Келтик Нийл Ленън по-рано беше инсталиран като любим, за да стане следващият мениджър на Паркхед, след като напусна поста си в Болтън.

Rate this post