Ο Κόκκινος δεν μπορούσε να χάσει. Στο παιχνίδι, έβγαλε τον παίκτη που εκπαίδευε

Η χαρά της νίκης μόνο μια στιγμή. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του αντικατέστησε την ανησυχητική έκφραση μετά το παιχνίδι. ποδοσφαιριστές Στοπ Hulína Bronislav Cervenka οφείλεται στο γεγονός ότι, ενώ ο προπονητής třetiligového Β Fastav Ζλιν, από το έδαφος στην Σπαρτάκ πήρε τους τρεις βαθμούς για ένα πενιχρό κερδίσει 1 έως 0.

«Η απόδοση των αγοριών δεν μου παρακαλώ πάρα πολύ, δεν είναι καλό. Μου λείπει η επιθυμία, η επιθετικότητα, και περισσότερο. Περίμενα για την πίεση που φοβόμαστε θα ποδοπατήσουν μας «, συνόψισε το θαμπό απόδοση των εξόδων τους.

Ζλιν είναι υπεύθυνος Ιαν Sombergem, απαγγέλλει τις το στοιχημα καταγγελίες τους σήμερα. «Είμαι απογοητευμένος, αυτό δεν είναι το θέμα», είπε ο Red. Εναντίον τους στο 30ο γύρο Τετάρτη předehrávce MSFL τρέχει, ήταν σαφές από την αρχή της εβδομάδας.Ο Hulín τραυματίστηκε από δύο μεσαίους υπερασπιστές, οπότε η Červenka αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την πλάτη σε ένα ασυνήθιστο post stop. Και όταν βλέπεις τους παίκτες σας να ιδρώνουν πάρα πολύ, να υποστηρίζεται χλοοτάπητα 90 λεπτά ήλιο.

«Αντί της συνδυαστικής παιχνίδια μόνο nakopávali μπάλα προς τα εμπρός, αλλά μία ευκαιρία δεν είχε τίποτα», ανέφερε ο Robin. Στους διπλούς ρόλους των παικτών και προπονητή είναι μετενσαρκωθεί στο διάλειμμα του χειμώνα, όταν ο ίδιος και Sombergovi νέα ηγεσία που προσφέρει το δεύτερο πρωτάθλημα, η ομάδα βοηθός προπονητή και αποθεματικά Fastav.

«Ο χρόνος είναι προκλητική. Είμαι ακόμα στην παιδική χαρά της Zlín ή του Hulín στην ελεύθερη Πέμπτη.Και με την ηλικία αύξηση της κόπωσης, αλλά δεν διαμαρτύρονται «, λέει ο Αζερμπαϊτζάν διπλό πρωταθλητής με Ίντερ Μπακού.

Ακόμα και μετά τη χθεσινή ήττα εξακολουθεί να είναι μια καλύτερη ισορροπία στον σπορτινγβετ bonus εγγραφης πάγκο Β Ζλιν, έστω και από ένα μόνο σημείο. Hulin του στον τρίτο πίνακα πρωτάθλημα, πήδηξε στην όγδοη θέση.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε την άνοιξη περίπου έξι πόντους πάνω,» Robin μιλά για την Hulína θέση. «Δυστυχώς, συχνά neproměňovali ευκαιρίες και, στη συνέχεια, παραδέχθηκε στο τέλος.»

Το παραπάνω θα ήθελα επίσης να δω Ζλιν αποθεματικό. Αλλά τα αντίποινα στο σπίτι την άνοιξη καταρρέει από επτά αγώνες που κατασχέθηκαν από μόλις τέσσερις βαθμούς. Αντίθετα, οι ξένοι γήπεδα έφεραν δέκα.

«Υπάρχουν παιδιά παίζουν πιο υπεύθυνα.Αρχική σελίδα με μια μικρή ώθηση προς τα εμπρός, «βλέπει Robin.

Παρά το γεγονός ότι θα είναι τον Σεπτέμβριο του σαράντα, μόνο η εκπαίδευση δεν πρόκειται να μείνει. Το ποδόσφαιρο είναι διασκεδαστικό Θα ήθελα να συνεχίσω στο Hulín και στη Zlín », δήλωσε ο Červenka.

Rate this post